Hoe gebruikt u EarSolv? 

Instructies

  • Gebruik het smalle uiteinde van een theelepel en schep een kleine hoeveelheid poeder (ca. een kwart theelepel voor een hond en voor katten iets minder) en breng dat in de oorschelp van uw huisdier in, breng dit rustig in zodat uw huisdier er geen last van heeft, het mag niet ongemakkelijk aanvoelen voor uw huisdier. (Gebruik niet teveel, “meer is in dit geval niet beter”)
  • Wrijf zachtjes om het poeder goed in te masseren.
  • Wrijf ook een kleine hoeveelheid poeder tussen de tenen van uw huisdier en ook aan de onderzijde van het begin van de staart. Leid uw hond/kat af door na het aanbrengen bijvoorbeeld even een wandelingetje te maken. Dit voorkomt het aflikken van het poeder, dat is absoluut onschadelijk voor uw huisdier maar kan het poeder kan zijn reinigende werk niet doen.
  • Behandel uw huisdier tweemaal daags gedurende 5-7 dagen.

Daarna adviseren wij u om de behandeling wekelijks of twee wekelijks te herhalen om zo de oren van uw huisdier preventief zonder problemen schoon en gezond te houden.

EarSolv™ helpt duurzaam om de oren van uw huisdier droog, schoon en gezond te houden.


Niet gebruiken in combinatie met andere oorreinigers!
Niet voor consumptie geschikt! 
Om onbedoeld gebruik of consumptie te voorkomen, moet u het product buiten bereik van kinderen en huisdieren houden!

Als u hulp nodig heeft bij het gebruik van EarSolv™ kunt u ons een bericht sturen via onze website, wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. U kunt ook gebruik maken van het telefoonnummer op onze website.  www.earsolv.nl